Miért minket válasszon áramszolgáltatói munkáihoz?

Vállalkozásunk 2017.októberében alakult. Külső villamos hálózatok építésével foglalkozunk kis és középfeszültségen egyaránt. Komplett földkábeles, légvezetékes hálózatok kiépítését, transzformátor állomások telepítését és közvilágítási hálózatok építését/rekonstrukcióját vállaljuk.


Cégünk OPUS TITÁSZ, EON, ELMŰ/ÉMÁSZ áramszolgáltatói minősítéssel rendelkezik. Így azon kevés vállalkozások közzé tartozunk, akik egyedi jogosultsággal bírnak a fenti áramszolgáltatói hálózatokon munkát végezni, hibát elhárítani.


Társaságunk fokozottan figyel minőségpolitikájára. A cég számára fontos, hogy partnerei műszaki problémáira, igényeire teljes körű megoldásokat nyújtson. Ügyfél centrikus és minőségorientált üzletpolitikáját az ISO 9001 minőségirányítás és ISO 14001 környezetközponti irányítás, illetve az ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási rendszer megléte igazolja.

Miben segíthetünk?


15

Év tapasztalat

16

Fő munkavállaló

150

Befejezett project

300+

Elégedett ügyfél

15

Év tapasztalat

16

Fő munkavállaló

150

Bejezetett project

300+

Elégedett ügyfél


Ügyfeleink véleménye

2020 tavaszán ismertük meg a Watt-Team Kft-t, akik a gyors árajánlat után teljeskörű ügyintézést vállaltak a megbízásunk kapcsán. Az új trafó telepítését szakszerűen elvégezték és a nem várt plusz feladatot is készségesen megoldották. Nekünk tényleg csak annyi dolgunk volt, hogy aláírjuk a szükséges dokumentumokat. Szívesen ajánlom másoknak is a velük való kényelmes és precíz együttműködést.

Riedel Rita, ügyvezető igazgató

Gumiplast Kft.

Kérdése van?

Segítünk Önnek! Keressen minket bizalommal!

Kérdése van?

Segítünk Önnek! Keressen minket bizalommal!