Sikeres pályázataink

Kedvezményezett neve: WATT-TEAM Korlátolt Felelősségű Társaság
A fejlesztés tárgya, célja: Technológiai korszerűsítés a Watt-Team Kft-nél
A szerződött támogatás összege 37.132.596 Ft

Projekt tartalmának bemutatása:
A Watt-Team Kft. 2021-ben támogatást nyert el technológia fejlesztés programjának megvalósításához. A fejlesztés a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, a cég telephelyein, Nyíregyházán és Kemecsén. A projekt keretében a vállalkozásunk beruházásokkal tervezte fejleszteni a termelési kapacitását, valamint a szolgáltatásának minőségét. A 37,13 millió Ft feltételesen visszatérítendő támogatás és 15,91 millió Ft önerő felhasználásával több új eszköz kerül beszerzésre. A projekt részét képezi továbbá a képzés igénybevétele, valamint a tanácsadás is. A projekt tervezetten 2022 novemberében zárul. A fejlesztésnek köszönhetően a Watt-Team Kft. a felmerülő üzleti lehetőségeket kihasználva piaci pozícióját meg tudja erősíteni.
A projekt megvalósításának kezdete: 2021.10.01.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.11.30.
A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-01350
Projekt tartalmának bemutatása:
A Watt-Team Kft. 2021-ben támogatást nyert el Hátrányos helyzetű településeken működő mikro-és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása felhívás alapján. A fejlesztés a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, a cég telephelyén Kemecsén.
A projekt keretében a vállalkozásunk beruházásokkal tervezte fejleszteni a termelési kapacitását, valamint a szolgáltatásának minőségét. A 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatás. A projekt részét képezi továbbá a képzés igénybevétele. A projekt tervezetten 2022 márciusában zárul. A fejlesztésnek köszönhetően a Watt-Team Kft. a felmerülő üzleti lehetőségeket kihasználva piaci pozícióját meg tudja erősíteni.